Pic KeyBer pakai baju yang sama LAGI??

Annyeonghaseyo, Lama gak post tntang Shiny Effects… mngkin ada diantara kalian yang sudah tau, tapi yang blum tau aku ksh tau deh…

mm

key

 

ss
grtr
keyber emang gak bisa dipisahin yah… kekeeeke

 

Ada lagi nih tapi kayakx yang ini cmn wrna jaketnya doank,, coba liad dehh..
tttt

nahh bgmana menurut kalian….???

Categories: share, Shiny Effects | Tags: , , , , , | 1 Comment

Post navigation

One thought on “Pic KeyBer pakai baju yang sama LAGI??

  1. jessica

    Keyber Jjang!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: